MenAcademy

Hoe je je liefje aan de hakken krijgt

Hakken

Iedere man houdt er wel van als zijn vriendin hakken aantrekt. Haar mooie billen komen er gewoon beter uit als ze op hakken loopt en het is sexy en tegelijk elegant. Echter veel vrouwen trekken liever zo weinig mogelijk hakken aan. Het loopt gewoon niet echt lekker. Of je moet mazzel hebben dat je vriendin zo’n vrouw is die altijd op hakken heeft gelopen en niet anders doet. Meeste vrouwen lopen gewoon het liefst lekker op hun All Stars. Hoe krijg je je vriendin er nou toe dat ze vaker op hakken gaat lopen.

De gouden tip die we je kunnen geven is om samen hakken te gaan kopen en dan je vriendin veel hakken te laten passen en er op te laten lopen. Leg je aandacht vooral op hoe lekker de hakken lopen en minder op hoe mooi ze zijn. Tuurlijk is het ook belangrijk dat de hakken mooi staan, maar als ze niet lekker lopen zal ze ze ook nooit aan doen. Verder moet je ervoor zorgen dat ze nooit haar hakken aandoet naar een gelegenheid waar jij niet bij bent. Hakken zijn geen voordeel als je er zelf niet van kunt genieten.

En als je je meisje dan eindelijk aan de hakken hebt krijg je vaak de vraag waarom zij toch altijd pijn moeten lijden om mooi te zijn en jij niet.  In dat geval laat je onderstaand filmpje aan ze zien.


Antwoord