Gadgets & Musthaves

Mannen cadeaus voor de feestdagen

Mannen cadeaus rond 25 euro

Kerststress. Vrouwen hebben er over het algemeen meer last van, maar wij mannen kennen het gevoel ook. Kerst is de tijd van honderdduizend vragen: Wat eten we eerste kerstdag? Wat voor mannen cadeaus wil je onder de kerstboom? Blijft Flappie leven dit jaar? En welke kerstdag krijgt de schoonfamilie?

Wij kunnen jullie niet met alle vragen helpen (maar laat Flappie maar in zijn hok). Wat we wel kunnen is een lijstje maken met toffe cadeau ideeën voor je schoonbroer, stiefvader, maat of gewoon voor op jouw eigen verlanglijst. Mannen cadeaus rond de 25 euro die geschikt zijn voor elke man, ongeacht hobby, leeftijd of gewicht.

6 MANNEN CADEAUS VOOR DE FEESTDAGEN

Rits Oordopjes

ZIPPER EARPHONES

Ik durf te wedden dat als jij nu jouw oordopjes pakt ze compleet in de knoop zitten. Een soort kluwen pure frustratie. Dus voor dat je muziek kan luisteren ben je vijf minuten verder, als je al niet een schaar hebt gepakt om die ****zooi uit elkaar te knippen. Goed, het probleem is duidelijk. Deze oordopjes zijn de oplossing! Met 1 simpele beweging rits je de twee draden aan elkaar en zitten je oordopjes nooit meer in de knoop!

Bijvoorbeeld: gadgethouse.nl – €12,95

Wereldkaart krassen

KRAS WERELDKAART – SCRATCH MAP

Menig man heeft een of andere wereldkaart of globe in zijn huis staan. Om naar te kijken en weg te dromen bij al die plekken van de wereld waar je heen zou gaan als je kraskalender dit jaar eindelijk wat oplevert! Deze wereldkaart is net even anders. Alle landen zijn krasbaar (is dat een woord?) zodat je kan bijhouden waar je bent geweest… Al is het maar met Google Earth.

Bijvoorbeeld: Bol.com – € 14,99 (of 27,99 voor DeLuxe)

Whisky stones van Vikingstones | Mannen cadeaus

VET KOELE WHISKY STONES

We hebben het er al eerder over gehad: Scotch-on-the-Rocks is not done. Maar wat nou als je net een fles Snow Grouse gekocht hebt? Dan heb je whisky stones nodig. Deze vierkante stenen leg je in de vriezer waar ze ijskoud worden. Vervolgens drop je het in je glas whisky. Zo geniet je van ijskoude whisky die niet langzaam in kinder limo verandert. Onmisbaar in deze lijst mannen cadeaus. Cheers!

Vikingstone.nl- vanaf € 7,95

Binnenkort verloot MenAcademy 3 Whisky Stones zakjes!

Hou de website en facebook in de gaten

Kan je niet wachten en wil je de Whisky Stones met kerst al in huis hebben? Bestel ze dan gelijk via de website van Vikingstone met ACTIECODE: MENACADEMY en krijg ze extra snel binnen!

Smartphone ontspanner

SMARTPHONE ONTSPANNER – SNAP REMOTE

Oke, ik geef toe: selfies zijn niet helemaal meer van deze tijd. Op de foto met vrienden is echter van alle tijden. Dit gadget is perfect voor iedere – zichzelf respecterende – man die niet met een selfiestick gezien wil worden. Super simpel: plant je iPhone (of Android smartphone) neer, pak je afstandbediening, spring een gat in de lucht en…click!

Bijvoorbeeld: Gadgethouse.nl –  17,95

Verzilverde kwartjes manchetknopen | MenAcademy

MANCHETKNOPEN VAN ZILVEREN KWARTJES

Een beetje man draagt met kerst natuurlijk een overhemd met manchetten. Waar vrouwen kettingen, armbanden en ander blingbling dragen, moeten wij mannen het doen met subtielere sieraden. Met de juiste manchetknopen kunnen ook wij mannen een statement maken. Behang jezelf met geld met deze verzilverde kwartjes uit het guldentijdperk en zeg: “Ik… ben een échte man”.

Verzilverdekwartjes.nl – € 35,00

Binnenkort verloten we ook 3 Zilveren Manchetknopen!

Kan je niet wachten en wil je ook de manchetknopen met kerst al in huis hebben? Bestel ze dan gelijk via de website van Verzilverdekwartjes.nl met ACTIECODE: MENACADEMY en krijg ze extra snel binnen!

Life Hacks | Mannen kado

LIFE HACKS BOEK

Nog 1 cadeau voor een wat kleiner budget. Altijd al willen weten hoe je van een lege wc-rol een luidspreker maakt? Of hoe chips eten 10x makkelijker kan? In het Life Hacks boek staan 200 zieke hacks waar je nog nooit aan gedacht had. Redelijk praktisch, maar vooral erg leuk om te lezen!

Bijvoorbeeld: Voordeelboekenonline.nl – € 9,75

Mis jij nog iets in dit rijtje mannen cadeaus? Laat het ons weten!

PS: de vrouwen versie komt snel!


Antwoord