Gadgets & Musthaves, MenAcademy, Vrouwen

Ga je voor modern of traditioneel op valentijnsdag?

valentijnsdag - modern of traditioneel?

Het is al weer bijna Valentijnsdag, je kunt ervan vinden wat je wilt als man. Sommige vinden het een commercieel bedenksel van de winkels andere vinden het een mooi moment om stil te staan bij hun relatie. Wat je er ook van vindt, elke vrouw verwacht wel iets van je op Valentijn, daar kun je niet om heen. Het is echter vaak lastig om wat leuks en origineels te bedenken op Valentijnsdag. Je wilt niet al te veel geld kwijt zijn maar wel je liefde laten blijken aan je Valentijn en haar verrassen. Wij hebben twee romantische manieren gevonden die jij zou kunnen gebruiken voor Valentijn. De één is erg traditioneel maar in een nieuw jasje gestoken en de ander is erg futuristisch en helemaal van deze tijd.

Stuur een gratis kaartje via PostNL

PostNL heeft dit jaar wat leuks bedacht met Valentijn. Ze hebben een eigen ‘kus’ postzegel ontworpen. Op deze postzegel kun je je eigen luchtje spuiten waarna de lippen op de postzegel rood kleuren. Een grappige manier om je geur en zoen naar je geliefde te sturen. Bovendien kun je een kaartje op 12 februari met deze ‘kus’ postzegel gratis versturen. Een leuke traditionele manier om je geliefde te verrassen en ook nog is goedkoop. Dat zijn de beste cadeautjes met Valentijn.

valentijn

Verras je geliefde met een nieuwe Valentijnsdag ervaring

Ben jij meer van de moderne snufjes? Het is immers 2017. De tijd van geschreven kaartjes of zelfs digitale boodschappen in 2D is voorbij – tenminste, als je indruk wil maken. De Nederlandse start-up Serious Game Media (SGM) heeft daarom de eerste valentijnskaart in virtual reality geïntroduceerd.

De zogeheten VR Card bestaat uit een kartonnen bril en een te downloaden app, die samen zorgen voor een intense 3D-ervaring. Na de eenvoudige montage van de bril plaatst de je geliefde zijn smartphone in de viewer en waant hij zich in een nieuwe wereld. Hier kan zij om zich heen kijken en zelfs een wandelingetje maken.

Op www.vrcard.nl kun jij een unieke valentijnsomgeving op een tropisch eiland creëren, inclusief eigen foto’s en een persoonlijke boodschap. De ervaring is opgebouwd als minigame met twee levels om te achterhalen wie jij bent.

De kaart is geschikt voor elke smartphone en laat je liefje op
laagdrempelige wijze kennismaken met virtual reality. Nadien kan de bril ook
worden gebruikt voor andere virtualreality-ervaringen, bijvoorbeeld bij
verhuizingen, trouwerijen en verjaardagen.


Antwoord