Gadgets & Musthaves, Vrouwen

Vrouwen cadeaus voor de feestdagen

Niks is zo lastig als het kopen van vrouwen cadeaus. Waar de man over het algemeen gewoon blij met een cadeau is, zijn er een heleboel afwegingen en variabelen waar je rekening moet houden als het gaat om het kopen van cadeaus voor vrouwen. Waar de ene vrouw dolgelukkig van wordt kan voor de andere vrouw overkomen als een messteek in de rug: “een schoonheidsbehandeling? Dus ik zie er niet uit?”

Het maken van een lijst met vrouwen cadeaus is dan ook een hele uitdaging. Vrouwen laten zich niet in lijstjes uitdrukken. Elke vrouw is anders en er geldt dan ook: in het verleden behaalde resultaten bieden geen enkele garantie voor de toekomst. Er is echter een strohalm waar wij mannen ons aan vast kunnen klampen:

Vrouwen houden van een persoonlijk cadeau
Ze willen zien dat jij tijd en moeite in de cadeaus hebt gestopt en dat je haar (vrouw, vriendin, schoonmoeder, leuke collega) ook daadwerkelijk kent. Het is geen probleem als jij een cadeau koopt met betrekking tot haar slechtste eigenschap, als je er maar een goed verhaal bij hebt.

Vrouwen houden van verassingen
Toegegeven, iemand echt verrassen met kerst kan bijna alleen door géén cadeau te geven. Maar als vrouwen een cadeau geeft wat ze nooit van jou hadden verwacht is het halve werk al gedaan.

6 VROUWEN CADEAUS VOOR DE FEESTDAGEN

Vrouwen cadeaus lingerie | Menacademy

SEXY LINGERIE

Ik heb express besloten dit rijtje te beginnen met het meest afgezaagde, maar onmisbare vrouwen cadeau. Ik heb getwijfeld om lingerie op het lijstje met mannen cadeaus te zetten. Lingerie is een top cadeau. Vrouwen vinden het fantastisch als jij vindt dat ze er sexy uitzien en wij zijn gek op mooie vrouwen in lingerie: win-win situatie dus. De gouden tip: Ken haar maat. Niks is een grotere dooddoener dan eerst nog samen naar de winkel moeten voor je de slaapkamer induikt.

Bijvoorbeeld: hunkemoller.nl – €39,99

Vrouwen cadeaus tile |menacademy

FIND YOUR STUFF TILE

Er is op deze aardbol geen grotere chaoot dan de vrouw. Juist doordat vrouwen alles altijd opgeruimd willen hebben raken ze meer spullen kwijt dan welke man dan ook! Ken jij ook zo’n vrouw die altijd alles kwijt is, dan is de Tile een super cadeau. Een klein hangertje dat via de App altijd laat zien waar je portemonnee, sleutelbos of hond is. Ben jij vaak je vrouw kwijt? Synchroniseer dan stiekem de App ook op je eigen mobiel.

Bijvoorbeeld: amazon.com – $ 24,99

Sexy Yogapants | Menacademy

SEXY YOGAPANTS

Durf jij risico te nemen met je cadeau? Dan is sportkleding een perfect maar gevaarlijk cadeau om aan je meisje te geven. Mijn vriendin koopt meer sportkleding dan gewone kleding voor zichzelf, maar is je vriendin ook maar een beetje onzeker over haar figuur? Helaas, Game-Over, je hebt het verknald met je niet-zo-subtiele hint.
Maar goed, wat koop je voor kledingstuk. Uiteraard is daar maar één juist antwoord op: Yogapants. Leuk om te krijgen, maar nog veel leuker om te geven. Ik heb mij laten vertellen dat het merk Jogha de Lamborghini onder de yogapants is: lekkere-kontjes-garantie!

Bijvoorbeeld: Jogha.com  Outlet- vanaf € 20,95

Vogelhuisje sleutelrekje | Menacademy

VOGELHUISJE SLEUTELREK

Op zoek naar een zoetsappig, praktisch, maar tof vrouwen cadeau? Dan moet je deze sleutelhangers kopen. Het vogeltje maak je vast aan je sleutelbos en de vogelhuisjes bevestig je aan de muur. Elke keer als je vrouw thuis komt zal ze netjes haar sleutelbos ophangen, waarna ze weer vrolijk verder kan kwetteren. #tweet.

Bijvoorbeeld: Vtwonen.nl –  21,50

weekendje weg | Menacademy

ROMANTISCH WEEKEND WEG

Elke vrouw vindt het leuk om een weekendje weg te gaan. Al is het alleen maar zodat ze zich twee hele dagen geen zorgen hoeft te maken over het huishouden. Het belangrijkste van een weekendje weg geven is dat jij ALLES regelt. Echt alles. Doe je dit goed, dan maakt het niet zo gek veel uit wát jullie gaan doen. Maar probeer iets te verzinnen wat je graag samen doet.

Denk groot: een kamer in een pittoresk kasteeltje hoeft helemaal niet duur te zijn. En samen snowboarden met warme chocolade achteraf is super romantisch. Investeren in romantiek betaalt zichzelf altijd terug, mannen!

Mis jij nog iets in dit rijtje vrouwen cadeaus? Laat het ons weten!


Antwoord