Vrouwen

Vrouwen en hun kledingkast

Vrouwen kledingkast

Ken je dat? Dat je vriendin altijd maar klaagt dat ze nooit iets leuks heeft om aan te trekken terwijl haar kledingkast uitpuilt van de kleren? Om meerdere redenen vaak vervelend voor jou als man. Vaak komen dit soort situaties voor als jullie ergens heen moeten, naar een feestje of een belangrijke afspraak. Jij wilt snel weg maar je vriendin kan maar niet bepalen wat ze aan moet trekken. Vaak weet ze dan ook nog doodleuk de schuld bij jou neer te leggen omdat jij haar niet helpt bij het uitzoeken van een leuk setje. Conclusie die je vriendin uiteindelijk vaak maakt is dat ze gewoon echt niks leuks heeft en dat jullie maar snel moeten gaan shoppen. Gevolg is dat jouw bankrekening weer de dupe is, plus dat je weer een ellenlange dag moet shoppen waarin je constant krijgt te horen dat er ook geen leuke dingen te koop zijn in de stad. Maar hoe voorkom je dit nou als man zijnde?

Te veel kleding van te lage kwaliteit

Probleem zit hem er vaak in dat inderdaad haar kledingkast te veel uitpuilt. Doordat ze zoveel kleren heeft ziet ze door de bomen het bos niet meer. Dit heeft er met name mee te maken dat vrouwen vooral altijd heel veel kleding tegelijk shoppen. Ze lopen liever met veel kleding de stad uit dan met één leuk kledingstuk. Wij mannen kopen vaak één of twee kledingstukken tegelijk, maar dan wel van goeie kwaliteit. Hier zit ook een deel van het probleem. Doordat vrouwen zoveel bij het type H&M en Primark winkels shoppen is de kwaliteit van de kleding ook niet fantastisch. Hierdoor is het snel niet meer mooi waardoor ze het niet meer aantrekken maar wel nog steeds in hun kledingkast laten liggen. Probeer je vriendin dus tijdens het shoppen erop te wijzen dat ze kwaliteitskleding koopt. Dit betekent niet dat je het budget moet verhogen, maar gewoon minder kleding met haar moet kopen. Dit scheelt op twee punten. Minder kleding in de kledingkast en minder vaak shoppen omdat de kwaliteit van de kleding goed blijft.

Mest haar kledingkast periodiek uit

Verder is het de moeite waard om soms eens een uurtje uit te trekken om samen met je vriendin haar kledingkast uit te pluizen. We weten dat dit heel saai klinkt, maar levert je in de toekomst veel meer tijd op. Door aan te geven welke kleding je leuk vindt en welke niet heeft je vriendin duidelijkheid in wat jij leuk vindt en wat niet en kleedt ze zich naar jouw smaak. Dit kan soms voor wat discussie zorgen maar hier moet je even doorheen. Ze zal uiteindelijk namelijk wel naar je luisteren. Geef dan ook direct aan voor welke gelegenheid ze de kleding kan gebruiken. Dan heb je er ook minder last van dat ze niet weet wat ze moet aantrekken op de dag of avond zelf. Ander voordeel voor jou als man bij het kledingkast uitpluizen is dat je vriendin continu in haar lingeriesetje kleding staat te passen. Je kunt dus rustig op haar bed gaan liggen en van het uitzicht genieten.

Kies zelf een kledingsetje uit voor vanavond

Mocht je wel tot het punt komen dat je snel weg moet en je vriendin echt niet weet wat ze moet aantrekken doe dan het volgende. Kies zelf een setje uit in haar kledingkast. Ik weet hoe moeilijk dit is, maar het gaat er niet echt om wat je uitkiest. De truc is juist dat ze nooit voor jouw keuze zal gaan en gewoon haar eigen eerste keuze kiest. Dit moet je gewoon op de koop toenemen want het betekent dat de beslissing gemaakt is en je weg kunt.


Antwoord